Skip to content
profielfoto Marlies

Zakelijk

Marlies Mieremet.

Eigenaar en coach bij Marlies Coaching&Training in Oosterhout.

Visie

Door de verschillende typen aanbod is er voor elk wat wils. Coaching met neurofeedback voor als je echt aan een specifiek issue wilt werken. En Neurofeedback voor iedereen die zijn hersenen optimaler wilt laten functioneren. 

Missie

Zoveel mogelijk mensen helpen met het leren omgaan met hun (hoog-)gevoeligheid. Daarnaast gun ik iedereen te leven in vol geluk en positiviteit. Of dit nou is door coaching en/of neurofeedback. Wat past bij de klant, is de juiste weg.

Persoonlijk Geschiedenis in thema's

“Tijd is een menselijk bedenksel om afspraken te kunnen maken om elkaar op een zelfde tijd en plaats te kunnen ontmoeten.” 

Daarom geen chronologische uiteenzetting van mijn leven, maar de belangrijkste thema’s kort toegelicht.

hooggevoeligheid
Ik zie mijn hooggevoeligheid als een supergave. Vroeger niet hoor, toen was het mijn zwakte/valkuil. Maar ik kan het nu desgewenst inzetten. Sterker nog het maakt mij een goede coach die aanvoelt wat bij jou past.
narcisme
Al tijdens mijn vroege jaren heb ik mijzelf aangewend om naar de pijpen van mensen met narcistische trekken in mijn leven te dansen. Totdat ik niet meer kon. Ik wilde een krachtig voorbeeld zijn voor mijn kinderen en besloot ermee te leren dealen. Ik kan nu zeggen dat ik veel sneller door heb of mensen narcistische trekken hebben. En ik weet hoe je met hen kan communiceren als je dit niet kan ontlopen.
trauma
(Sexueel) misbruik, emotionele verwaarlozing, fysieke mishandeling. Dit is allemaal in mijn leven voorbijgekomen. Daardoor heb ik jarenlang in overlevingsstand gestaan. Maar nu niet meer! Aanpakken die handel en LEVEN en CREËREN.
scholing
Na de HBO-opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming heb ik vele cursussen en workshops gevolgd. Zo ben ik NLP-Practitioner, weet ik wat mijn kwaliteiten zijn door ‘Op pad met mijn talenten’, en heb ik de Columbus-, Mandela- en Gandhi training bij Corinor gevolgd. Daarnaast heb ik nog tal van themaboeken verorberd en alternatieve cursussen gevolgd. Ik ben nooit uitgeleerd in dit leven!

Geïnteresseerd in een lezing van Marlies? 

Zou je graag meer informatie willen over toekomstige lezingen? Wil je je aanmelden voor een lezing?

Of ben je op zoek naar een gastspreker voor jouw evenement/bijeenkomst/congres/etc?

Vul het formulier in en Marlies neemt zo snel mogelijk contact met je op!