Skip to content

Coaching

Life coaching met kernwaarden Positiviteit, Dankbaarheid en Zelf-Creatie.

De theorieën waarop ik mijn coaching voornamelijk baseer zie je hieronder uitgelegd.

opbouw coaching
Mijn Coaching stijl

Ik maak graag gebruik van alle kennis die ik heb opgedaan tijdens alle door mij gevolgde opleidingen, cursussen en workshops.

Of het nou gaat om wat ik geleerd heb tijdens mijn HBO-Opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming (tegenwoordig Social Studies), tijdens de practioner cursus NLP, in verschillende persoonlijke ontwikkeltrajecten zoals bij Op pad met mijn talenten en de Columbus-, Mandela, en Gandhi-training bij Corinor. Maar denk ook aan ‘alternatieve’ workshops, heel down-to-eart cursussen en allerhande boeken zoals What the bleep do we (k)now. Ik voeg altijd dingen samen en maak er mijn eigen visie voor coaching van.

Aan de hand van de vraag van degene in de stoel tegenover mij, kies ik de best passende theorie, oefening of praktische toepassing. Uiteraard altijd in afstemming en overleg met jou, de klant.

Op die manier kan ik jou het beste helpen. Elke klant is uniek, ieder vraagstuk is uniek en dus ook mijn aanpak. 

Gebaseerd op

Hieronder, in het kort, de drie belangrijkste invalshoeken waaruit ik inspiratie en inzichten haal.

Alles is energie. Energie is magnetisch. Met positiviteit trek je dus positiviteit aan.

Kwantum theorie

Alles is energie. Energie is magnetisch. Met positiviteit trek je dus positiviteit aan.
Neuro Linguïstisch Programmeren. De woorden die je kiest bepalen je ervaringen. NLP geeft je de tools voor de juiste 'taal'.

NLP

Neuro Linguïstisch Programmeren. De woorden die je kiest bepalen je ervaringen. NLP geeft je de tools voor de juiste ’taal’.
'The Secret', 'The Law of attraction', 'Vraag en het wordt gegeven'; Alles is gebaseerd op het creëren van jouw leven.

Creëren / manifesteren

‘The Secret’, ‘The Law of attraction’, ‘Vraag en het wordt gegeven’; Alles is gebaseerd op het creëren van jouw leven.

De praktijkruimte

In het verzamelpand De Meerpaal in Oosterhout, zit de mooie praktijkruimte van Marlies Coaching&Training. De foto hiernaast toont het coachingsgedeelte.

Heerlijk zittende stoelen waar we samen een goed gesprek aan gaan onder het genot van een kop koffie, thee of water. Voor de kids is ranja uiteraard ook een optie.

Voor de neurofeedback sessie verplaatsen we richting het raam, alwaar 2 relaxstoelen klaar staan.

Na het aankoppelen aan het systeem, ga ik in een andere ruimte werken waardoor je heerlijk rustig kan relaxen, een tijdschrift lezen, mailen/werken, studeren, kleuren, wat je maar wilt.

coachingsgedeelte
relaxhoek

Ondersteunende audio-programma's

Als NLP Practitioner gebruik ik tijdens mijn coaching sessies ook graag begeleide oefeningen. Deze spits ik dan toe op wat jij als klant op dat moment nodig hebt.

Daarnaast werk ik samen met een bedrijf dat online NLP audio’s aan biedt. Dit is nooit ter vervanging van coaching, maar kan zeker ondersteunend zijn tussen de coaching sessies in.  Dit bedrijf biedt verschillende soorten audio-programma’s aan, maar je kan daarbij ook kiezen om eerst een gratis audio te proberen.  Hieronder staat per programma een link naar desbetreffend programma en gratis audio. 

Kijk gerust eens rond, probeer een audio en als je vragen hebt, dan hoor ik het graag!