Skip to content

Inspirator

Lezing LEVEN

Lezing / one-woman-show. Wat is het nu?

In het Nederlands heb je eigenlijk niet echt een goed woord dat omschrijft wat Marlies doet. ‘Inspirerend spreker’ is nog de beste omschrijving voor haar.  Een combinatie van een verhalend verleden naar een praktisch stappenplan om anders, gelukkiger in het leven te staan. Verdrietig, een vleugje heftig maar zeker ook met show-elementen en vooral humor.

Inspirerend spreker Marlies' verhaal

Marlies neemt je als inspirerend spreken mee op een reis die gaat van overleven van en met trauma naar het leven van een gelukkig LEVEN®. Het verhaal dat ze vertelt is een reis van haar persoonlijk maar dan gekoppeld aan ervaringen van velen. Daarnaast geeft ze nieuwe inzichten en een praktisch stappenplan die iedereen zo kan toepassen op weg naar een gelukkig LEVEN.

Make a difference

Missie als inspirerend spreker

‘Hoe meer mensen ik kan bereiken met mijn verhaal, hoe meer ik mijn aandeel in een mooiere, gelukkigere wereld kan geven. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te inspireren om naar hun leven te kijken en praktisch aan de slag te gaan met geluk. En niet alleen het geluk van zichzelf maar daarmee en daarbij ook het geluk van iedereen om hen heen.’

Wat gasten naderhand vertellen Recencies

Als je niet bekend bent met Marlies en haar lezingen, ben je vast geïnteresseerd in wat eerdere gasten te vertellen hebben. 

Om de privacy van hen te beschermen staan er geen namen of foto’s bij. Dit omdat de gasten soms om persoonlijke redenen naar de lezing komen, die voor mensen om hen heen niet bekend zijn.

‘Marlies heeft verteld over de weg die zij heeft afgelegd om tot “hier” te komen. Heel open en eerlijk én met humor. Het verhaal dat zij heeft verteld is verdrietig en tegelijk ook heel positief en motoverend voor degenen, die in proces zijn of daar net aan begonnen zijn. Dankjewel Marlies, voor je openheid.’ A.G.

‘Het verhaal van Marlies is een mooi en inspirerend verhaal van een sterke vrouw. De stappen die ze aanreikt om om te gaan met het leven zijn praktisch en bruikbaar. En de voorbeelden uit haar eigen leven maken kwetsbaar. Heel mooie ervaring. Fijn dat ik erbij mocht zijn.’ Erik

‘Lieve Marlies, mooi dat je deze uitdaging met jezelf bent aangegaan. Respect daarvoor!’ S.P.

‘Wow wat een ervaring. Met een traan en een lach en een hoop nieuwe inzichten die ik meteen kan toepassen. Een praktisch stappenplan die Marlies zo helder weet te verbeelden dat iedereen het kan gebruiken. Of je nou een lastig verleden hebt gehad of niet.’ M.K

Foto opstelling lezing

Komend:

Voor  nu staan er even geen evenementen gepland. Maar houdt deze site en/of Facebook in de gaten voor meer informatie.

Klik hier voor via Facebook

Geweest:

Maart 2023, meermaals in Oosterhout, De Pannehoef

Januari/februari 2023, meermaals in Breda, Copacabana

 

Lezing Copacabana

Geïnteresseerd in een lezing van Marlies? 

Zou je graag meer informatie willen over toekomstige lezingen? Wil je je aanmelden voor een lezing?

Of ben je op zoek naar een gastspreker voor jouw evenement/bijeenkomst/congres/etc?

Vul het formulier in en Marlies neemt zo snel mogelijk contact met je op!