Ik, Marlies

Marlies Mieremet

Scholing

Naast alle basisvaardigheden die ik tijdens mijn HBO opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming (nu Bachelor Social Studies) heb verkregen, vond ik het nodig om veel meer verschillende en meer gespecialiseerde technieken te leren. Ik heb de afgelopen jaren daarom veel extra cursussen en opleidingen gedaan op het gebied van coaching technieken in allerlei vormen.

Van een basiscursus Maatschappelijk Werk en Dienstverlening/Sociaal Pedagogische Hulpverlening tot de Practitioner opleiding Neuro-Linguistisch Programmeren (NLP). Van het lezen van boeken van bekende coaches tot aan het volgen van cursussen op het gebied van alternatieve en spirituele geneeswijzen. En zo’n beetje alles daar tussenin.

Het laatste jaar ben ik aan het leren over de Quantumtheorie. Klinkt moeilijk en duur. Dat is het ook. Maar het aanverwante Manifesteren met de kennis van de quantumtheorie is veel makkelijker uit te leggen. Het heeft te maken met zaken als ‘Alles is energie’, de wet van de Aantrekkingskracht en hoe je daarmee je eigen leven kan leiden in plaats van lijden. 

Binnenkort komt hier meer informatie over. Check mijn facebookpagina, Linkedin profiel of Instagram voor meer updates.

Persoonlijk

Ik ben een alleenstaande moeder van 2 zoontjes. Heb een leuke relatie met een man met 2 kinderen en samen zijn we onze toekomst stap voor stap aan het uitstippelen.
Ik werk parttime bij Avans Hogeschool als Privacy Officer en Functioneel systeem beheerder. Wat totaal iets anders is dan coaching maar dat is iets dat ik ‘toevallig’ ook wel kan.

Ik ben geboren in Leiden en mijn ouders zijn gescheiden na heel wat jaren met problemen. Dit heeft geresulteerd in zenuwtrekken (tics) waar ik tot in mijn puberteit mee rond heb gelopen. Later heb ik ook last gekregen van zeer ernstige faalangst en een laag zelfbeeld en geen zelfvertrouwen.
In de afgelopen decennia heb ik wel of geen contact (gehad) met verschillende gezinsleden. Mijn opmerking daarover is steevast ‘Familie krijg je, maar vrienden kies je uit!’

Sinds mijn tienerjaren heb ik in of rond Breda gewoond en gedanst. Dansen is altijd al mijn uitlaatklep geweest en nog steeds. Sinds 10 jaar woon ik in Rijen maar rijd graag rond voor werk of leuke dingen naar Breda, Tilburg, Oosterhout of verder.
De scheiding en het co-ouderschap met de vader van de kinderen ging en gaat zeker niet van een leien dakje. De meeste instanties die hiermee iets zouden kunnen doen, hebben we wel gezien.

Maar toen werd alles anders!

Ik heb allerlei soorten therapie, coaching, opleidingen, cursusses, boeken en spirituele zaken geprobeerd. Het bracht me altijd verder in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik kon mijn verleden een plaatsje geven en werkte aan mijn zelfvertrouwen. Maar ik kreeg alle theorie maar niet echt geïntegreerd in mijn systeem. Tot NeurOptimal® op mijn pad kwam. 

Vanuit mijn eigen ervaring en die van velen, sta ik 100% achter de combinatie van coaching gesprekken én sessies aan het NeurOptimal® systeem. Van een verlegen, niet zelfverzekerd persoon ben ik gegroeid naar een zelfverzekerde moeder, partner, werkneemster en ondernemer. Ik geloof in neurofeedback middels NeurOptimal® én in mijzelf als coach en trainer.

En ik word zo blij van mensen helpen! Van een opgeruimd hoofd tot coachingssessies met zware onderwerpen waar ik mensen mee kan helpen dealen. En juist die afwisseling maakt het zo leuk.